duminică, 15 ianuarie 2012

KTM 125 Duke

Noul KTM Duke 125 

Primul KTM de 125cmc pentru strada, si se adreseaza in primul rand tinerilor motociclisti dar si incepatorilor. Motocicleta va fi produsa in India la fabrica din Chakan a celor de la Bajaj.
 Cu cadrul de tip grila din otel tubular, frane realizate in colaborare cu Brembo, suspensie de inalta calitate WP, alcatuita dintr-o respectabila furca inversata de 43mm si un mono-amortizor, noul Duke reprezinta cu siguranta o aparitie exotica in clasa motociclelor de 125, atat din punct de vedere tehnic cat si al aspectului.  Pe langa clasica combinatie cromatica portocaliu / negru, noul Duke 125 este disponibil si intr-o versiune neagra ce foloseste autocolante colorate foarte indraznet, turcoaz/violet/galben.
    KTM 125 Duke este propulsat de un nou motor rafinat DOHC monocilindric, in 4 timpi, racit cu lichid, alimentat cu injectie Bosch, ce dezvolta 15,3 cp si 12 Nm. Masa totala la plin este de 128kg iar cursa suspensiei, atat fata cat si spate, este de 150mm. Pe langa furca specifica claselor mai mari, juniorul Duke se prezinta si cu o anvelopa spate de invidiat in clasa mica, de 150mm.Noul Duke va putea fi personalizat printr-o multitudine de accesorii, disponibile in catalogul Power Parts, si va fi debuta pe piata la inceputul lui 2011 la un pret de maxim 4000 de euro.

2 comentarii: